Your search results

Splošni pogoji

Politika piškotkov in varovanje podatkov

Upravljalec te spletne strani je ALFA-INT nepremičnine d.o.o., Smoletova ulica 4, 1230 Domžale.

Ščitenje varnosti in zasebnosti vaših osebnih podatkov je za skupino ALFA-INT pomembno. Zato to spletno stran in njene podstrani (v nadaljevanju “spletna stran”) upravlja v skladu z veljavnimi zakoni o zaščiti in varstvu podatkov. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo,  uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Ne moremo pa izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

V nadaljevanju so informacije o vrstah podatkov, ki jih zbiramo na spletni strani, namenih njihove uporabe in strankah, s katerimi delimo te podatke, če je to potrebno.

Zbrani podatki in namen obdelave Piškotki: Na spletni strani uporabljamo piškotke. Dodatne informacije o njih boste našli na dnu te strani.
IP naslov: Dostopi do spletne strani so zabeleženi z namenom ustvarjanja poročil o varnostni analizi in obrambe pred kibernetskimi napadi. V povezavi s tem ni nikoli zbran ali uporabljen noben osebni podatek, z izjemo IP-naslova. IP-naslovi so analizirani le v primeru kibernetskega napada. Podatki o dostopu so nemudoma in redno izbrisani.

Obrazec »Kontakt«: preko tega obrazca zbiramo in obdelujemo osebne podatke (imena, priimke, e-poštne naslove ter telefonske številke) na podlagi vaše privolitve (6a člen Splošne uredbe o varstvu podatkov). Te podatke uporabljamo le v namene, za katere ste nam jih razkrili, recimo za odgovor na vaša povpraševanja, če ste podali svojo privolitev in za vzpostavitve kontakta ter jih ne bomo uporabljali v oglaševalske namene. Obdelujemo jih dokler je izkazan namen oz. do vašega preklica ali odjave. Drugih podatkov ne zbiramo.

Obrazec »Pošljite povpraševanje«: preko tega obrazca zbiramo in obdelujemo osebne podatke (imena, priimke in e-poštne naslove) na podlagi vaše privolitve (6a člen Splošne uredbe o varstvu podatkov). Te podatke uporabljamo le v namene, za katere ste nam jih razkrili, recimo za odgovor na vaša povpraševanja, če ste podali svojo privolitev. Obdelujemo jih dokler je izkazan namen oz. do vaše zahteve po izbrisu. Drugih podatkov ne zbiramo.

O piškotkih

“Piškotek” (cookie) je informacija, ki jo naše spletno mesto pošlje vašemu brskalniku, ta pa jo potem shrani v vašem sistemu. Piškotek našemu spletnemu mestu omogoča, da si “zapomni” informacije o vaših nastavitvah dokler ne zaprete trenutnega okna v brskalniku (če je piškotek začasen) ali dokler ne onemogočite ali zbrišete piškotka. Mnogi uporabniki raje uporabljajo piškotke, ki jim pomagajo pri lažji navigaciji po spletnih straneh. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik. Ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki ne vsebujejo več podatkov, kot dovolite, in pošiljatelju ne morejo posredovati osebnih ali drugih informacij z vašega trdega diska.

Katere piškotke uporablja spletna stran?

Piškotek Tip Trajanje Opis
Obvezno
viewed_cookie_policy persistent 1 uro Za shranjevanje izbire o piškotkih.
Spletna analitika
_gid third party 1 dan Registrira edinstven ID, ki se uporablja za ustvarjanje statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno mesto.
_gat_gtag_UA_60152261_2 third party 1 minuta Uporablja se za spletno analizo.
_ga third party 2 leti Ustvari unikatni ID, ki se ga uporablja za beleženje statističnih podatkov o tem, kdo so obiskovalci na tem spletnem mestu.

Zakaj so piškotki potrebni?

Za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev so piškotki temeljnega pomena. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.

Upravljanje in brisanje piškotkov

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko enostavno izbrišete. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.

Compare Listings