Your search results

Knezova soseska B

null

Knezova soseska - Hiša B

Na edinstveni lokaciji, v neposredni bližini najpomembnejših družbenih, kulturnih, poslovnih in trgovskih stavb v središču Domžal, bo kmalu zaživel nov projekt – Knezova soseska. Zavzemala bo edinstven položaj v smislu najvišjih življenjskih standardov.

Odlična lokacija – trgovine, zdravstveni dom, pošta, avtobusna in železniška postaja, tržnica, osnovne in srednja šola, vrtec, knjižnica boste našli v oddaljenosti do 500 m, pešpoti in trim steza do 1000 m in avtocesta v oddaljenosti 1500 m. Taka lokacija bo kupcem, da bodo vsakodnevne potrebe na dosegu roke, kakor tudi vsakodnevni stik z naravo.

Lokacija

Številne prednosti:

 • urejena lokacija in urejenost bivalnega okolja v celoti,
 • ograjeno naselje z individualnim pristopom,
 • enakomerne temperature zraka v vseh prostorih in vedno svež zrak,
 • nizki obratovalni stroški skozi celoten življenjski cikel,
 • bližine osnovne infrastrukture in avtoceste,
 • kakovostna in trajnostna gradnja.

VISOKO UDOBJE IN BIVANJE

KNEZOVA SOSESKA bo imela:

 • Novozgrajeno komunalno infrastrukturo in sicer: asfaltirano cesto s pločnikom, meteorno in fekalno kanalizacijo, vodovodom, NN elektro razvodom, telekomunikacijskim razvodom in javno razsvetljavo s hišnimi priključki;
 • šest samostojnih hiš;
 • trije dvojčki (šest enot).

Objekti bodo grajeni na konceptu visokega udobja in bivanja ter energetske učinkovitosti. Za visoko udobje bivanja in prijetno bivalno klimo stanovalcev skrbijo certificirani kakovostni materiali, prezračevalni sistem, toplotna črpalka s talnim gretjem, kakovostno stavbno pohištvo in kakovost izvedbe.

Arhitekturna zasnova naselja

Arhitekturna zasnova naselja in objektov ustvarja sozvočje med funkcionalnostjo in estetiko. Arhitekti so zasnovali arhitekturo, ki se s svojo zasnovo umika in daje prostor življenju, prijetnim ambientom in visoki kvaliteti bivanja, ter ustvarja pogoje, da si ustvarite dom, odmaknjen od vsakodnevnega tempa in stresa. Usklajena oblika in umirjen, a prepoznaven arhitekturni slog, dajeta občutek topline in zadovoljstva. Vse enote imajo bivalne prostore v pritličju in spalne v nadstropju. Enote so zasnovane tako, da stanovalcem zagotavljajo kar največjo možno zasebnost in visoko udobje bivanja.

Vse stanovanjske enote bodo izvedene v fazi “delni ključ”, ki vsebuje vse vgrajene materiale, razen končne finalizacije objekta: parketa, notranjih vrat, keramike, sanitarne opreme in končnega beljenja. Le to se lahko izvede v dogovoru s kupcem.

Urbanistična zasnova – Knezova_soseska

Galerija

Več informacij – PDF dokument

Prodajalec in investitor:
Alfa-Int d.o.o., Smoletova ulica 4, 1230 Domžale

 • Iskanje

  0 € do 1,500,000 €

  Več opcij iskanja
 • Ponudba

Compare Listings