Your search results
null

Katantanika 2-3

Zdrava bivalna klima

Stanovanjski objekt KARANTANIKA se bo ponašal s sodobno arhitekturno zasnovo v povezavi  z inovativnimi energetsko varčnimi rešitvami. Sistem gradnje je predviden z masivnimi lesenimi križno lepljenimi ploščami, (CLT) kar ima največjo prednost v ustvarjanju izredno zdrave bivalne klime.

Več o ponudbi stanovan si lahko preberete na spodnji povezavi:

http://www.karantanika-domzale.si

Stanovanja prilagojena željam in življenjskem slogu

Večstanovanjski objekt Karantanika 2 in 3 se bosta nahajal na V in Z delu. V obeh objektih bo pet etaž, ki se sestoji iz kletne etaže ter bo namenjena parkiranim prostorom, shrambam stanovalcev in servisnim prostorom, v ostalih štirih etažah pa bo 7 stanovanjskih enot. Vhod v objekt bo na skupni zaprti ploščadi med obema objektoma. Dostop do objekta bo preko cestnega priključka s Karantansko cesto. Ob zunanjih parkiriščih je predvidena pokrita uvozno izvozna klančina. Na ploščadi pred vhodom je predvideno otroško igrišče in skupne odprte površine za vse stanovalce. Ostale površine neposredno okoli objekta bodo namenjene lastnikom pritličnih stanovanj. Ob parcelni meji bo potekala dostopna pot. Okolica bo parkovno urejena.

Velika prednost večstanovanjskega objekta, je tudi lokacija. Objekt bo stal v središču mesta in v oddaljenosti do 500 m nudi odlično dostopnost do vseh pomembnih mestnih funkcij, vrtcev, osnovnih šol, srednje šole, avtobusne in železniške postaje, zdravstvenega doma in lekarne, pošte, bank ter raznih trgovin, trgovskega centra in restavracij. Prav tako je v bližini mestni park, pešpoti in kolesarske steze ob Kamniški Bistrici, trim steza in plezališče ter vrsta športnih objektov. Zelo dobre so tudi cestne povezave z bližnjim avtocestnim priključkom. Vse to stanovalcem ponuja idealno priložnost za aktivno, mirno in zdravo življenje.

Vsa stanovanja bodo s svojo funkcionalno zasnovo prilagojena raznovrstnim bivalnim željam in življenjskemu slogu. Kot posebnost bo kupcem v predprodaji dana možnost izbora materialov ter opreme po njihovih željah.

Galerija

Preverite ponudbo na spodnji povezavi:

http://www.karantanika-domzale.si

Večstanovanjski objekt KARANTANIKA 2 – 3
Investitor  in prodajalec: Alfa-Int d.o.o. Smoletova ulica 4, 1230 Domžale
Lokacija: Karantanska cesta, Domžale
Projektant: Tria Studio d.o.o., Slovenska cesta 96, Mengeš

Compare Listings