Your search results

VEČSTANOVANJSKI OBJEKT ČEŠMINOV KOT – DOMŽALE

by erpium on 4 decembra, 2018
VEČSTANOVANJSKI OBJEKT ČEŠMINOV KOT – DOMŽALE
Comments:0

INVESTITOR IN PRODAJA: ALFA-INT NEPREMIČNINE D.O.O.

LETO IZGRADNJE: 2008

Večstanovanjski objekt Češminov kot v Domžalah se nahaja ob Bistriški ulici, praktično v samem centru. Lokacija s svojo popolno infrastrukturo v vsakem pogledu zagotavlja kar največje udobje, saj so v neposredni bližini vsi pomembnejši objekti. Zagotovljena je vsa dnevna oskrba, od vrtca, šole, zdravstvenih objektov, knjižnice, trgovine ter rekreacijskih površin. V objektu je 15 stanovanj, ki so razporejena v štirih etažah. V pritličju so štiri stanovanja: eno štiri sobno, eno tro-sobno in eno dvo-sobno in eno enoinpolsobno stanovanje. Vsa stanovanja imajo svoje zunanje atrije na zahodni strani parcele.

V 1. in 2. nadstropju so prav tako štiri stanovanja: dva tro-sobna, eno dvo-sobno in eno enoinpolsobno stanovanje. V mansardi pa sta dva štirisobna in eno enoinpolsobno stanovanje.

Večstanovanjski objekt ima tudi klet, ki je namenjena parkiranju,  v kleti pa so tudi shrambe stanovalcev. Uvoz v podzemne garaže je z zunanje rampe z južne strani parcele. Uvozna rampa je pokrita. V kleti je 23 parkirnih mest. Klet je z stanovanjskimi etažami povezana z notranjim stopniščem in dvigalom.

Zunanje površine so večinoma ozelenjene. Za potrebe stanovanjskega objekta je na vzhodnem delu prostor za otroško igrišče. Ob uvozni rampi na vzhodnem delu in na vzhodni strani objekta pa bo še 12 zunanjih parkirnih mest. Dva od teh sta namenjena invalidnim osebam.

Deli

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare