Your search results

Knezova soseska

KNEZOVA SOSESKA

DOMŽALE, CENTER

ŠEST SAMOSTOJNIH HIŠ IN TRIJE DVOJČKI

Opis nepremičnine

Na edinstveni lokaciji, v neposredni bližini najpomembnejših družbenih, kulturnih, poslovnih in trgovskih stavb v središču Domžal, bo kmalu zaživel nov projekt – Knezova soseska. Zavzemala bo edinstven položaj v smislu najvišjih življenjskih standardov.

Odlična lokacija – trgovine, zdravstveni dom, pošta, avtobusna in železniška postaja, tržnica, osnovne in srednja šola, vrtec, knjižnica boste našli v oddaljenosti do 500 m, pešpoti in trim steza do 1000 m in avtocesta v oddaljenosti 1500 m. Taka lokacija bo kupcem, da bodo vsakodnevne potrebe na dosegu roke, kakor tudi vsakodnevni stik z naravo.

Številne prednosti:

 • urejena lokacija in urejenost bivalnega okolja v celoti,

 • ograjeno naselje z individualnim pristopom,

 • enakomerne temperature zraka v vseh prostorih in vedno svež zrak,

 • nizki obratovalni stroški skozi celoten življenjski cikel,

 • bližine osnovne infrastrukture in avtoceste,

 • kakovostna in trajnostna gradnja.

VISOKO UDOBJE IN BIVANJE

KNEZOVA SOSESKA bo imela:

 • Novozgrajeno komunalno infrastrukturo in sicer: asfaltirano cesto s pločnikom, meteorno in fekalno kanalizacijo, vodovodom, NN elektro razvodom, telekomunikacijskim razvodom in javno razsvetljavo s hišnimi priključki;
 • šest samostojnih hiš;
 • trije dvojčki (šest enot).

Objekti bodo grajeni na konceptu visokega udobja in bivanja ter energetske učinkovitosti. Za visoko udobje bivanja in prijetno bivalno klimo stanovalcev skrbijo certificirani kakovostni materiali, prezračevalni sistem, toplotna črpalka s talnim gretjem, kakovostno stavbno pohištvo in kakovost izvedbe.

Skica zemljišč

Tloris objektov

Galerija

Idejna zasnova zemljišč

ARHITEKTURNA ZASNOVA NASELJA

Arhitekturna zasnova naselja in objektov ustvarja sozvočje med funkcionalnostjo in estetiko. Arhitekti so zasnovali arhitekturo, ki se s svojo zasnovo umika in daje prostor življenju, prijetnim ambientom in visoki kvaliteti bivanja, ter ustvarja pogoje, da si ustvarite dom, odmaknjen od vsakodnevnega tempa in stresa. Usklajena oblika in umirjen, a prepoznaven arhitekturni slog, dajeta občutek topline in zadovoljstva. Vse enote imajo bivalne prostore v pritličju in spalne v nadstropju. Enote so zasnovane tako, da stanovalcem zagotavljajo kar največjo možno zasebnost in visoko udobje bivanja.

Vse stanovanjske enote bodo izvedene v fazi “delni ključ”, ki vsebuje vse vgrajene materiale, razen končne finalizacije objekta: parketa, notranjih vrat, keramike, sanitarne opreme in končnega beljenja. Le to se lahko izvede v dogovoru s kupcem.

Obveščamo vas o projektu KNEZOVA SOSESKA. Vsi objavljeni podatki o projektu so zgolj informativne narave. Nakup posameznih stanovanjskih enot bo mogoč šele po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju splošnih pogojev. 

 

Informacije o prodaji:

Reche Skala
ALFA-INT nepremičnine d.o.o.

telefon: 041 648 325
mail: reche.skala@alfa-int.si

Miran Kavka
ALFA-INT nepremičnine d.o.o.

telefon: 041 623 072
mail: miran.kavka@alfa-int.si

Za več informacij nas lahko kontaktirate tudi preko obrazca:

  Compare